Valentin napi szépülés

fullbeauty

 

micella.jpg

Tudtátok, hogy az első micellás sminklemosó a BIODERMA nevéhez fűződik? 1995-ben a BIODERMA dermatológiai kutatócsoportja bőrgyógyászokkal együttműködve fejlesztette ki az első micellás vizet, amely napjainkban a bőrgyógyászok által leggyakrabban javasolt dermokozmetikai termék Franciaországban. Azóta állíthatom, hogy hazánkban is a legnépszerűbb micellás víz, főleg a Sensibio változat.


micellas_2_1.jpg

A BIODERMA által kifejlesztett micellás víz forradalmasította a sminkeltávolítás folyamatát és a bőr napi higiéniáját. Napjainkban minden 2. másodpercben eladásra kerül egy Sensibio H20 micellás víz valahol a világon. Ideális alternatívája az arctisztító tej és tonik párosának. A BIODERMA micellás oldatok micellás technológián alapszanak, de összetevőik és exkluzív formulájuk teszi őket teljesen egyedivé. 


valentin_ja_te_k_banner_2.jpg

És most jön a meglepetés! A Bioderma a (1) Full Beauty | Facebook oldal olvasói számára felajánlott Valentin nap alkalmából 3 db  limitált 500 ml-es Sensibio micellás arclemosót! Mivel tavaly volt 25 éves a Sensibio 500 ml-es micellás vizük, így ez a limitált kiadású micellás víz, különleges csomagolású is.

 

És, hogy mik a játék feltételei?

- Lájkold a Full Beauty | Facebook oldalunkat, ezen kívül kövess be minket az instagramon is: @fullbeautyblog

- A Facebook poszt alá írd oda, hogy mióta van Bioderma micellás víz. Ha elolvastad ezt a posztot, könnyedén kiderül.

A három szerencsés nyertest, 2020. február 14- én sorsoljuk. Hajrá, jó játékot! 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr9316422562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...