Arcfiatalítás felsőfokon!

fullbeauty

Már régóta éreztem, hogy ráférne a bőrömre egy alapos, és főleg profi kozmetikai kezelés.A  problémám főleg az volt, hogy reggelente a tükörbe nézve,- sok alvás után is- , bőröm dehidratáltnak, fénytelennek, és élettelennek látszott. Hiába volt a napi rendszeres rutin, kevésnek bizonyult, és  éreztem itt már egy alapos, főleg profi kozmetikushoz kell ellátogatnom! A barátnőm javaslatára a nyugodt környezetben levő, R-style Zuglószépe szépségszalonba mentem el bőrömet felfrissíteni: https://www.facebook.com/R-style-zugl%C3%B3sz%C3%A9pe-sz%C3%A9ps%C3%A9gszalon-105998747792557/?tn-str=k*F

zsuzsi_66.jpg

zsuzsi_10.jpg

Az R-style szépségszalon a méltán híres BABOR termékcsaládot használja a kozmetikában, amiről biztos tudjátok, hogy egy prémium színvonalú, német márka.

babor.jpg

Amit érdemes róluk tudni: nem tartalmaznak szintetikus alapanyagokat, mentesek mindenféle paraffin származékoktól, parabénmentesek, és a kezeléseik sejtszintűek. A kezelést a bűbájos Kiss Zsuzsanna kozmetikus végezte rajtam, amit most meg is osztok veletek.


zsuzsi_1_1.jpg

A kezelést amit kaptam Zsuzsitól, és amit úgy ítélt meg, hogy szükséges a bőröm számára, az egy Skinovage- vitalizing kényeztetés volt. Ez a kezelés  a fáradt, rugalmatlan, fényvesztett bőrre javasolt. Először Zsuzsi letísztította az arcbőrömet egy HY- ÖL tisztító olajjal- Ezután kaptam egy tápláló, nedvességben gazdag rich vitalizing maszkot, mellyel megnéztük milyen a bőröm vitalitása. Természetesen én is megnéztem egy tükörben.

zsuzsi99.jpg

Ettől a maszktól javult bőröm vérkeringése, beindult az anyagcsere, amire a fokozott bőrkipirosodás is utalt. A pirosodás megmutatta, hogy a kapillárisok hogyan látják el az epidermiszt oxigénnel és tápanyagokkal. Egy csodás peeling volt a következő lépés. Ezt követően thermal tonizálás következett, majd 1 collagén ampullával töltötte fel Zsuzsi a bőrömet. 

zsuzsi_2_2.jpg

A kényeztető masszázs, egy speciális krémmel történt, amely hatására bőröm friss és vitalizált lett. Bőröm teljesen ellazult, megnyugodott. Ezután következett egy comfort maszk melyet bőröm telesen beszívott a hatóidő lejárta után. Természetesen a szemkörnyék ápoló- vitalizing  eye cream-  felvitele sem maradhatott ki a rituáléból, aminek hatását hosszan éreztem.

zsuzsi_5_1.jpg

A záró akkord egy argán olajat tartalmazó cream volt, amire aztán  egy csodás, és profi smink is felkerült. Bőröm élettelivé, ragyogóvá és feszessé vált! A kezelést csak ajánlani tudom mindenkinek aki szintén fakó, fénytelen, dehidratált bőrtől szenved. Valószínűleg a kezelést rendszeresen igénybe fogom venni! 

zsuzsi_6.jpg

A csodás kezelésélésért, ami fantasztikusan látványos volt, köszönet:

Kiss Zsuzsi kozmetikusnak!

Bejelentkezés:

06/ 30 989 2603

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr1316041090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...