Napi egyperces kínai horoszkóp

fullbeauty

2020. június 27.

Fém Bivaly

1 perces napi asztrológia. Tanácsok, hogy mire figyelj ma oda!

Ma a szépség és a tökéletesség jegyében éljük meg leginkább a napunkat. Nem biztos, hogy a legmaradandóbb alkotásainkba és tevékenységeinkbe a mai napon fogunk bele, de az biztos, hogy ma fogékonyabbak leszünk a finom, szép dolgok iránt.

Ha fontos dolgok előtt állunk, a mai nap leginkább arra jó, hogy fejben áttekintsük a lehetőségeinket és a legjobb terveket dolgozzuk ki a jövőre nézve.

Szívesen vagyunk ma társaságban. Engedjük, hogy egyszerűen csak megéljük az örömet, amit a többiekkel együtt töltött idő jelent. Tegyük le az elvárásainkat és valami csodálatosan szép dolog születhet meg így.

Osszuk meg a társainkkal azt, amiből nekünk többletünk van, azonban ügyeljünk arra, hogy olyat nem próbáljunk odaadni, amivel mi magunk nem rendelkezünk. Az energiák a kiegyenlítődésre törekszenek, előbb utóbb mindenből beáll a mi életünkben is az egyensúly.

szepseg.jpg

Ha a mai napunkba viszünk egy kis tervezést és átgondoltságot, sokkal hatékonyabbnak érezzük majd magunkat.

  *A napi energiák általános jellemzései nem veszik figyelembe a személyes energia-mintázatokat, ezért a megélések az egyéni képletek tükrében eltérhetnek. 

Pontosabb előrejelzést csak személyre szabott képletelemzés után tudok mondani. Ha kíváncsi vagy arra, hogy személy szerint neked hogyan alakulnak várhatóan az életeseményeid, akkor keress meg bátran!

Facebook: https://www.facebook.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Instagram: https://www.instagram.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Weboldal: www.nyilasanita.hu



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr6915970390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...