Szupererő a Hansaplasttól!

fullbeauty

Gondolkoztál már valaha azon, hogy mi lenne, ha olyan erős lennél, mint Thor, olyan hatalmas, mint Hulk, esetleg tudnál repülni, mint Vasember? Engedd, hogy a gyermekek fantáziája is szárnyaljon, ugyanis idén májustól a Hansaplast Marvel sebtapaszok segítségével kiválaszthatják a kedvenc hősüket, és szupererőssé válva a kisebb-nagyobb sérüléseket is könnyedén átvészelhetik: így játékosan telhet a gyógyulás.

Egy kalandokkal teli nap izgalmas lehet a kicsik számára, azonban ez horzsolásokkal, vágásokkal, sőt sebekkel járhat – különösen az ő esetükben. Ezeknél a botlásoknál gyakorta nagyobb az ijedtség, mint a valódi fájdalom, így fontos, hogy a szülők megfelelő módon tudjanak segíteni rajtuk. Az elmaradhatatlan kitisztítás és fertőtlenítés kellemetlen érzés tud lenni, mely megnehezítheti a gyerekek megnyugtatását.

Az új Hansaplast Marvel sebtapaszok viszont gyorsan mosolyt csalnak az arcukra, ugyanis a szuperhősökkel együtt minden kihívás legyőzhető! A kedvenc Marvel karakterek által inspirált sebtapaszokkal a gyermekek úgy érezhetik, hogy részesei a nagy kalandnak és erőt gyűjthetnek a további játékhoz. Amerika kapitány és a Galaxis őrzői már rutinszerűen védik meg Földünket a különböző veszélyektől, a bőr regenárálódása során pedig szintén megbízható sebvédelmet biztosítanak: a termékben felhasznált színek/festékek biztonságosak, a sebtapaszok pedig fájdalommentesen eltávolíthatók. A rugalmas anyag vízálló, amely a szennyeződésektől és a baktériumoktól is védi a sebeket.

 marvell.jpg

Itt az idő, hogy felvegyük a harcot a gonosz sérülésekkel szemben! Nálatok ki a kedvenc szuperhős, akit segítségül hívtok majd a bajban

Hansaplast MARVEL sebtapasz

Dobozonként 20 színes sebtapasz segít elterelni a kicsik figyelmét és felvidítani őket, köztük Pókemberrel, Amerika kapitánnyal és Hulk-kal

  • A biztonságos tapadás biztosítja, hogy a sebtapasz a helyén maradjon
  • Fájdalommentesen eltávolítható és bőrbarát
  • A nem ragadó sebpárna védi és körülpárnázza a sebet
  • A gyors gyógyulás érdekében a sebtapasz elzárja a sebet a szennyeződésektől és a baktériumoktól

Ajánlott fogyasztói ár: 759 Ft

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr7015906888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...