Napi egyperces kínai horoszkóp

fullbeauty

2020. június 22. 

Tűz Majom

Ma az érzelmeinké a főszerep. A lelkesedésünk, szenvedélyünk ugyanakkor a negatív érzelmeink is sokkal erősebben nyilvánulhatnak meg. Ma több energiát érezhetünk magunkban, mint általában és emiatt pörgősebbek, nyughatatlanabbak lehetünk.

Kiárasztjuk magunkból mindazokat az uralkodó érzelmeinket, amelyekkel élünk. Éppen ezért érdemes éberen figyelnünk magunkat, mert bár berögzült érzelmi mintázatokról van szó, ma nagyon könnyen megfigyelhetjük őket. Ez lehetőséget ad arra, hogy megváltoztassuk a nekünk nem tetsző érzelmi életünket.

Az esetleges kudarcok és sikertelenségek ma kevésbé viselnek meg, kevesebbet rágódunk, leporoljuk magunkat és már megyünk is tovább.

carry.jpg

Ma érzékenyebbek lehetünk az igazság, a becsület és a tisztesség kérdésköreire. Magasabbra kerülhet az erkölcsi és etikai lécünk a szokásosnál. A nap uralkodó energiája magában hordozza a másokért való kiállás minőségét, a belső igazságérzetünk felerősödését.

*A napi energiák általános jellemzései nem veszik figyelembe a személyes energia-mintázatokat, ezért a megélések az egyéni képletek tükrében eltérhetnek. 

Pontosabb előrejelzést csak személyre szabott képletelemzés után tudok mondani. Ha kíváncsi vagy arra, hogy személy szerint neked hogyan alakulnak várhatóan az életeseményeid, akkor keress meg bátran!

Facebook: https://www.facebook.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Instagram: https://www.instagram.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Weboldal: www.nyilasanita.hu

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr1815906592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...