Sorsfordítás, önimeret profi segítséggel!

fullbeauty

Anita közgazdász diplomával vágott neki a nagybetűs Életnek. 20 éven át a multik világban építette a karrierjét és ért el vezetői pozíciókat. Alkalmazotti munkájában a marketing, a stratégiaalkotás, a projekt menedzsment és csapatok vezetése voltak a fő szakterületei.

Mindeközben égett benne a vágy, hogy megértse, hogyan működünk mi emberek, és hogyan tudunk kiteljesedett, sikeres és boldog életet élni. 20 év önismereti munka, kutatás és tanulás után így jutott el a tudatosság megértéséhez és megéléséhez, illetve a kínai asztrológiához és sorsfejtéshez, melyek nagyon sok általános emberi kérdésekre választ adnak.

 

anita.jpg

Az alkalmazotti karrierjében mindent megvalósított, amit kitűzött maga elé célul és úgy döntött, ideje irányt váltania. Olyan területen akart tovább tevékenykedni, ahol ötvözni tudja mindazt, amit élete során eddig megtanult és tapasztalt a személyes és üzleti fejlődésünkről, a célok megvalósításáról, az emberi tudat működéséről, a sorsunkról és a személyiségünk fő mozgatórugóinkról.

Mostanra valóra vált ez a célja is; a saját vállalkozásában dolgozik. Véget nem érően tanul és fejleszti magát, és személyre szabott konzultációkkal, tréningekkel segíti a hozzá fordulókat.

Ha úgy érzed, hogy támogatást szeretnél akár a személyes, akár az üzleti növekedésedhez, a céljaid megvalósításához, vagy asztrológiai iránymutatásra van szükséged a személyes lehetőségeidet és kihívásaidat vagy sorsodat illetően, bátran vedd fel vele a kapcsolatot! Anitát csak ajánlani tudom akár asztrológiai tanácsokra van szükséged, akár terveid megvalósításához kellene egy kis segítség. Elérhetőségeit itt találod:

Nyilas Anita
(+36 20 385 9728)
Weboldal:
www.nyilasanita.hu
Facebook:
https://www.facebook.com/nyilas.anita.celmegvalositas
https://www.facebook.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus
Instagram:
https://www.instagram.com/nyilas.anita.celmegvalositas
https://www.instagram.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr3815808934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...