Stop a hiperpigmentációnak!

fullbeauty

Csodás, és főként hasznos újdonsággal lepett meg minket a Bioderma erre a nyárra. A Photoderm SPOT- AGE SPF 50+, egy antioxidánsokkal megerősített fényvédő, mely védi bőrünket a nap által okozott ráncok, és pigmentfoltok ellen, amelytől sokan szenvedünk. Igazi belső biológiai védelemet nyújt, megőrzi és stimulálja a bőr természetes védekezőképességét. 

bioderma_7.jpg

 

Három aktív összetevője: a C-vitamin, az E-vitamin és az Ázsiai gázló, továbbá a fényvédő szűrők megadályozzák a nap káros sugarainak roncsoló hatását. Az érett bőr különösen hálás lesz érte, mert stimulálja a kollagén termelést, és minimalizálja a hiperpigmentáció kockázatát is. Könnyed textúrájú, gél állagú krém, mely felvitel után teljesen színtelenné válik. Nem hagy olajos, vagy fehér nyomot a bőrünkön. Arcunkra, nyakunkra és a dekoltázsunkra is használjuk bátran! 

bioderma_6.jpg

A fényvédőt beszerezhetjük a patikákban, és a webpatikákban is! Igazi "must have" termék erre a nyárra! Én már megtettem!

bio9999.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr7015717846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...