Arcfeszesítés felsőfokon!

fullbeauty

 

oxy_geneo.png

A bőr életműködése az oxigénnek köszönhetően, fiatalosabb és energikusabb lesz. Gondold csak el! Amikor a keringés fokozódik a testben egy edzés hatására, sokkal gyorsabb lesz a szervezet számára a tápanyagok eljutása a véráramon keresztül. Fokozódik a hasznos anyagok kiválasztása és a hasztalan anyagok pedig gyorsabban fognak kiürülni a rendszerből. A Geneo+ egyik különleges hatása abban rejlik, hogy a kezelés során a bőr szerkezetének keringését izgatva, késztessük agyunkat, hogy több oxigénben dús vért juttasson a véráram segítségével az adott területre. Bőröd friss és üde lesz hiszen a belélegzett levegő oxigéntartalma sokkal magasabb mint a szmogos városokban. A tüdőbe jutva a hemoglobinok a véráramon keresztül elszállítják a célsejtekhez, akik boldogan megújulva végzik tovább munkájukat. Több lendület, nagyobb energia és jobb életminőség! Így most már szerintem kezdheted érteni a lényegét. Ugye?

oxy_geneo_4.jpg

A kezelés során nem csupán oxigén termelődést idézünk elő, hanem arra késztetjük a bőrt, hogy más területeken is kezdjen bele a megújító folyamatokba. Egész pontosan a rostokra gondolok! A rostokról már biztos sokat hallottál, akár a Hifu kapcsán vagy éppen a dermarolleres kezeléseknél. Mindegyik területen ezt a rendszert igyekszünk vissza építeni csak éppen más-más mélységekbe. A különbség azért óriási, hiszen ki szeret fájdalmat átélni ha kozmetikushoz látogat? Személy szerint én nem pártolom a fájdalmas eljárásokat ezért igyekszem nektek felkutatni és elhozni a fájdalommal nem járó, de hatékony kezeléseket. Természetesen a kivételek itt is jelen vannak egyes esetekben!

…de térjünk csak vissza azokhoz a csodálatos rostokhoz! Ők felelősek azért, hogy arcunk feszes és rugalmas tudjon maradni a lehető legtovább. Vannak olyan rostok, amik ha elszakadnak többet nem képesek regenerálódni, de vannak olyanok is mint például a kollagén, ami megújulással képes visszaépíteni a bőr szerkezeti vastagságát. Így a végeredmény egy fiatalos külső lesz! 

oxy_geneo_7.jpg

 

 

 

 

geneo6.jpg

 

A látvány, és az eredmény önmagáért beszél... 

 

Concha Őze Éva

kozmetikus

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr1915691940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...