Egy rúzzsal a világjárvány ellen!

fullbeauty

A M·A·C COSMETICS IKONIKUS, BEVÉTELÉT 100%-BAN ADOMÁNYOKRA FORDÍTÓ M·A·C VIVA GLAM PROGRAMJA  10 MILLIÓ DOLLÁR TÁMOGATÁST KÜLÖNÍT EL 250 OLYAN SZERVEZET SZÁMÁRA, AMELYEK A FRONTVONALON NYÚJTANAK SEGÍTSÉGET A COVID-19 VILÁGJÁRVÁNY ÁLTAL ÉRINTETT KÖZÖSSÉGEKNEK. 

vg_ruzs.jpg
 
2020. április – A M·A·C Cosmetics ezúton tájékoztatja kedves vásárlóit, hogy a már régóta fennálló - hátrányos helyzetben lévőkön segítő szervezeteket és programokat támogató- VIVA GLAM kampányunk keretein belül 10 millió dollár támogatást különítünk el 250 szervezet számára, ezúton lehetővé téve ezen szervezetek munkáját a COVID-19 világjárvány alatt. A támogatások további növelésének érdekében a M·A·C felkéri kedves vásárlóit arra, hogy akinek lehetősége van rá, járuljon hozzá a veszélyeztetett közösségek támogatásához az otthonról (online) történő VIVA Glam rúzs vásárlásával.
 
A M·A·C VIVA GLAM kampány 1994-ben, az AIDS járvány tetőzésének időszakában jött létre abból a célból, hogy egy társadalmi válasz szülessen és pozitív változást hozzunk a HIV/AIDS által értintettek életébe. A VIVA GLAM rúzsok eladásából származó bevétel 100%a azon szervezetek részére kerül eljuttatásra, akik ezt a missziót támogatják.    26 évvel és több mint 500 millió dollár összegű adománnyal később, a M·A·C VIVA GLAM kampány továbbra is elkötelezett a hátrányos helyzetű közösségek támogatása mellett, az új, COVID-19 világjárvány idején is.  Ez a 10 millió dollár összegű támogatás lehetővé teszi a M·A·C már meglévő partnerei számára, hogy továbbra is biztosítani tudják a létfontosságú szolgáltatásokat, mint például a létszükségleti élelmiszerellátást, a betegek folyamatos tájékoztatását és gyógyszerellátását, a tesztelést és a diagnosztizált esetek megfelelő kezelését, kiemelt figyelemmel a HIV/AIDS által érintettek immunhiányos állapotának kockázati faktorára. 

 

vg_ruzs_i.jpg
 
“Betegeink fokozottan védtelenek a COVID-19 vírussal szemben, többségük idős, és már meglévő alapbetegséggel él, amelyek által még hajlamosabbá válnak a koronavírus fertőzésre.” - mondja Karen Pearl, a God’s Love We Deliver cég elnöke és vezérigazgatója. “A múlt héten 44.000 dietetikailag egyénre szabott ételt tudtunk elkészíteni és kiszállítani betegeink számára, illetve azok családtagjai és gondviselői számára. Úgy érezzük, hogy ételeink ebben az időszakban különösen fontosak ezen érzékeny társadalmi réteg számára, ebben a soha nem látott COVID-19 krízisben. Köszönettel tartozom az önkéntes közösségeknek, a személyzetnek, valamint az adományozóknak, mint amilyen a M·A·C VIVA GLAM program is, az elképesztő támogatásukért ezekben a nehéz időkben.”

poszt.jpg
 
Az adományozási program komponensei a következők: • A Project Angel Food továbbra is kiemeltként folytatja működését, mint alapvető szolgáltatásokat nyújtó szervezet a kritikus betegek számára. A szervezet három hétre biztosít sürgősségi élelmezést a betegek számára, valamint olyan munka nélkül maradt éttermi szakácsokat és vendéglátóipari dolgozókat foglalkoztat, akik a krízis miatt veszítették el munkájukat, és akik segítenek elkészíteni és kiszállítani ezeket az ételeket. • A Partners in Health (PIH) szorosan együttműködik az illetékes egészségügyi minisztériumokkal, hogy segítségükkel készenlétben álljanak a rászoruló közösségek megsegítésére. Egy átfogó terv részeként bevezetnek olyan fertőzés ellenőrzési intézkedéseket és globális ellátási láncokat, amelyek hatékonyan dolgoznak azon, hogy ellensúlyozzák a védőmaszkok, kesztyűk, kézfertőtlenítők és egyéb alapvető higiéniai eszközök és ellenőrzések súlyos hiányát a vírus által kiemelten érintett területeke



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr3315621518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...