Az igazi anyukák nem tökéletesek...

fullbeauty

 

Nagy örömmel osztom meg Veletek a hírt, hogy hazánkba is megérkezett a Baby Dove, mely nagy bőrápolási szakértelmével segíti a szülőket a kisbabák gondozásában a születés utáni első perctől fogva.


dove_2.jpg

A márka hisz abban, hogy nincsenek tökéletes szülők, és tökéletes út  a gyereknevelésre - csak valódi anyukák  és apukák akik a legjobb tudásuk szerint gondoskodnak.  A Baby Dove arra szeretné bátorítani a  szülőket, hogy legyenek magabiztosak a választásaikban, hallgassanak a megérkezéseikre, és gondoskodjanak úgy a gyermekükről úgy, ahogy a legjobbnak látják.  A Baby Dove termékei ebben támogatják a szülőket. 

 

dove-products-hold-1-768x576.jpg

Mert a gondoskodáshoz hozzá tartozik a bőrápolás is - a Baby Dove fürdetők, a könnymentes samponok, testápolók, törlőkendők, melyek finoman ápolják és hidratálják a babák bőrét. Minden termék bőrgyógyász, szemész és gyermekorvos által teszteltek, és hipoallergének. A gyengéd fürdetők, és testápolók  tetőtől - talpig ápolják a babák érzékeny bőrét. 

dove_5.jpg

A sajtóeseményen közelebbről is megismerkedhettünk a csodás termékekkel. Köszönet érte a Big Bag PR csapatának!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr7614371871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...