Intim téma, nem kényes téma

fullbeauty

Egész napos frissességre, magabiztosságra és kényelemre vágysz? Az Eucerin újdonságával megtalálhatod most a megoldást! Legfrissebb innovációja az Intim Protect mosakodó fluid extra gyengéd formulájával nemcsak az intim területek hatékony védelméről gondoskodik, hanem egész napon át tartó frissesség érzetet biztosít. Találd meg Te is a lelki és testi harmóniád, hogy kiegyensúlyozott lehess a mindennapokban!

eucerin-intim-protect-mosakodogel-250ml.jpg 


A megfelelő higiénia az egyik kulcs ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben és magabiztosak legyünk. Az intim testrészek ápolása azonban rendkívül összetett, hiszen ezeken a területeken a bőrkülönösen érzékeny, néha  természetes védelme meggyengül, hajlamossá válhat az irritációra,valamint kellemetlen érzés, sőt fertőzés is könnyedén kialakulhat. Éppen ezért elengedhetetlen, hogy a testünknek leginkább megfelelő, bőrnyugtató hatású tisztálkodószert használjunk. A kímélőfelületaktív tenzidrendszert tartalmazó Eucerin pH5 Intim Protect mosakodó 4,5-ös pH-értékévelkiváló választás lehet, hiszen tökéletesen igazodik a női intim terület sajátosságaihoz. Formulájában megtalálható a bőr saját tejsavja, amely segít a természetes hüvelyi mikroflóra fenntartásában és irritáció esetén enyhíti azt.
Igazi láthatatlan törődés, használd Te is nap mint nap és érezd jól magad a bőrödben!


Lássuk az Eucerin pH5 Intim Protect megnyerő tulajdonságait:


▼ Bisabolol-tartalmának (kamillakivonat) köszönhetően természetes
gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató, irritáció gátló, fertőtlenítő
(baktérium- és gombaellenes) hatású
▼ Érzékeny bőrűek számára is biztonságosan használható
▼ Extra gyengéd formula tejsavval, a bőr természetes anyagával
▼ Enyhén illatos
250 ml, ajánlott fogyasztói ár: 2 990 Ft
Az Eucerin® termékeket keresd a partnerpatikákban!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr3114260017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...