Korrekt megoldás a bőrhibákra!

fullbeauty

Lassan, de biztosan beköszönt végre a jó idő, és ilyenkor alaposabban megvizsgáljuk a téli hidegtől megfáradt arcbőrünket. Szerintem mindenki talált a bőrén némi kivetnivalót.Természetesen én is... Éppen ezért örültem meg az IsaDora tavaszi korrektor újdonságának, ami hatékony és gyors megoldás lehet a hibák elfedésére: Cover Up  Long-Wear Cushion Concealer névre hallgat ez a csodás újdonság.

banner_start_medium_modell_theperfectbase_2018_664x583.jpg

 A folyékony, és matt korrektor, leheletkönnyű formulájával tartósan fedi el a bőrhibákat, a sötétebb foltokat és elszíneződéseket, valamint a szem alatti karikákat. A szivacsos applikátor lehetővé teszi a gyors használatot és a tökéletes finist. Tökéletes on-the-go korrektor, ideális a smink napközbeni felfrissítésére is.Igazi tavaszi must have termék. 

 

banner_news_theperfectbase_2018_600x_1.jpg

Ár: 6300 Ft

Összefoglalva tehát:

 - Folyékony korrektor szivacsos applikátorral
 - A toll tekerésével szabályozható a mennyiség
 - Tartós viselet, nem kenődik el
 - On-the-go korrektor: ideális a smink napközbeni kiigazítására bárhol, bármikor!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr2713778244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...