Karácsonyi IsaDora játék!

fullbeauty

Finoman ragyogó természetes és matt hatású arcbőrt varázsolhatsz magadnak a karácsonyi ünepekre! A IsaDora alapozó újdonsága, a Natural Matt Oil-Free Foundation, nemcsak bársonyos fényt ad ad a bőrnek, de olajmentes, mattító, hidratál, és a textúrája pedig rétegezhető! És most 3 szerencsés olvasónk meg is nyerhet őket!

natural_matt_isadora.jpg

Hogyan használd?

Felviheted az arcbőrére ujjbeggell is, de a professzionális hatás kedvéért használhatsz alapozóecsetet is. Kezd az alapozást a T-vonal mentén, és dolgozzd el az alapozót kifelé. Rétegezhető formulájának köszönhetően az erősebb fedésért szükség esetén több rétegben is használhatod.

natural_3.jpg

Aktív összetevői:- Evermat (olivaolajból és Enantia chloranta kéregből nyert összetevő) -mely gyulladásgátló és pórusösszehúzó hatású

- Szférikus és szilikonos púder, mely szabályozza a bőr faggyútermelődését

- E vitamin

- Lecitin - öregedésgátló

- Glicerin -  mely visszaadja a bőr hidratáltságát.

- Mat XS hatás- meggátolja a bőr kifényesedését

Phytocell Tech- ritka svájci almából kinyert növényi őssejt, mely erőteljes öregedésgátló hatású

 És hogyan lehet megnyerni az alapozókat? Hozz egy új lájkolót az oldalra https://www.facebook.com/fullbeautyblog.hu/?fref=ts, és már is nagy eséllyel indulsz!  Jó játékot! Sok szerencsét miindenkinek!

isadora_natural-matt-foundation_1.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr1513323597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...