Ford. Fiesta. Fashion.

fullbeauty

Abban a pillanatban ellopta a show-t az újgenerációs prémium kategóriás Fiesta a Marie Claire Fashion Days-en, amint reflektorfényben ragyogva a vörös szőnyegre gördült. A hírességekhez illő módon a Ford tradicionális autójának legújabb modellje olyan megjelenést villantott, amelyre az átlagon felüli jelző a legenyhébb kifejezés. Kategóriájának legfényesebb csillaga, Dobó Kata színésznő és a Merő kollekció társaságában ragyogta be a felejthetetlen estét.

dobo_7.jpg

 

Dobó Kata vörösréz színű ruhakölteménye nem csak a meleg őszi idő miatt volt pompás választás, hanem mert az egyedi darab tökéletes harmóniát alkotott a Ford Fiesta inspirálta kollekció többi darabjával is, amelyek a neves magyar tervező, Merő Péter keze munkáját dicsérik.

 

dobo_2.jpg

 

Nem csoda, hogy a kifinomult ízlésű fashionistákat azonnal elvarázsolta a kifutón főidőben debütáló elegáns kollekció. A siker borítékolható volt, mert a tervező, saját elmondása szerint is, nagy hangsúlyt fektetett a legújabb Ford Fiesta modellek és a természet inspirálta darabok megalkotására. Merő Péter elmondta: “Legújabb kollekcióm megalkotásánál a könnyed pasztell színvilág és a fémes elemek kombinációja lépett előtérbe, így az új Fiesta modellek különleges fényezési színpalettájával tökéletesen összhangba került. Ruháimmal mindig is a sikeres, lendületes nők elegáns utcai és protokolláris megjelenését erősítettem. Olyan városi nőknek szól, akik szeretik a  nőies, egyedi, ugyanakkor nem hivalkodó, darabokat. Az új Fiesta dinamikus és izgalmas stílusvilága is ugyanezt képviseli számomra.”

 

dobo_5.jpg

 

A legújabb Fiesta modell több mint 20 000 variációt kínál az autó színeinek és belső terének tervezésénél, így mindenki saját személyiségére szabhatja kedvenc Fiestáját, amely valóban több mint egy autó: igazi, stílusos városi kiegészítő.Az egyik legjelentősebb magyar divateseményen Dobó Kata Fiesta-nagykövet, megosztotta az új modellel kapcsolatos tapasztalatait: "Már 8 éve Ford Fiestával járok, gyakorlatilag amióta jogosítványom van, ezt a típust vezetem. Nemcsak azért mert megbízható, hanem mert nagyon csinos és stílusos is. Imádom a színeit, a formáját, hogy csajos és stílusos is. Tudom, hogy egy autót nem hívhatunk fashion kiegészítőnek, de az új Fiesta amennyire csak lehetséges, betölti ezt a szerepet is, amellett, hogy minden extrával felszerelten elvisz bárhová. Örülök, hogy ezen az eseményen egyik kedvenc tervezőm Mérő Péter is csatlakozott a csapatunkhoz, mert az ő kollekciója ugyanezt a sokoldalúságot és időtlen eleganciát sugározza. Ezért is viselem előszeretettel kreációit, legutóbb például a Budapest Noir bemutatóján."

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr9313322483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...