A szabadság érzete...

fullbeauty

A szabadság mindenkinek mást és mást jelent - valakinek a határtalan szerelmet, valakinek a fiatalság mámorát és valakinek a belső beteljesülést. Mindenkinek más a definíciója róla és ez a szabadságban a legszebb. Az AVON legújabb parfümpárosainak üvegeibe a szabadság meghatározhatatlan illata került, amit mindenki máshogy szeret.

A női variánsban a körtés jégkása és az egzotikus tigrisliliom izgalmas elegyét a pacsuli és az ámbra alapjegyei egyesíti, így alkotva szenvedélyesen vibráló illatot.

avon_free_for_her_parfum_4899_ft_1198_1_4.jpg

 

 

A férfiaknak szánt illat is igazán karakteres, hiszen a menta, a gyömbér és az ibolya leveleinek egyedülálló kompozícióját az érzéki pézsma és ámbra egészíti ki, ami így egy vérpezsdítő illatkombinációt alkot.

avon_free_for_him_kolni_3999_ft_1167_6_2.jpg

 

 

Ajánlott fogyasztói árak:

  • AVON Free for Her parfüm: 4 899 Ft
  • AVON Free for Him kölni: 3 999 Ft


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr4012763182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...