Közeledik Apák napja...

fullbeauty

Bizony, bizony...És úgy gondoltuk, hogy a Ő ápoltságukkal is törődnünk kell. Azt pedig tudjuk, hogy a nők ebben fontos szerepet játszhatnak. Szó szerint... Az 1851 óta létező, tradicionális amerikai Kiehl's márka nem csak a nők, de a férfiak bőrének védelmével is törődik!

kiehls_kep.jpg

 

Az  Age Defender Mousturizer, egy kettős hatású öregedésgátló hidratáló krém. Klinikailag is kimutatták, hogy láthatóan megnöveli és stabilan tartja a bőr állapotát, miközben minimalizálja a ráncok megjelenését, ami azért a férfiakat is zavarja mostanság...Mivel köztudottan, az ő bőrük vastagabb, a krém halványan hámlasztja is az elhalt hámsejteket,  ami lehetővé teszi, hogy a formula hatékonyan behatoljon a bőrfelületre, és egyenletessé tegye az érdességét.
age_defender_moisturizer_50ml.jpgA lenmag kivonattal, koffeinnel és szójafehérjével kombinált "korvédő", segít megnövelni a bőr rugalmasságát, feszességét, miközben láthatóan erősíti a kötőszövetet, ezáltal egy energikusabb. fiatalosabb megjelenést biztosítva a leterhelt Apukák számára..
Azzal a jó hírrel szogálunk, hogy ez fantasztikus krém a Kiehl's( https://www.facebook.com/KiehlsHU/?ref=ts&fref=ts) jóvoltából a Full Beauty (https://www.facebook.com/fullbeautyblog.hu/?ref=ts&fref=ts) oldalán most  megnyerhető. Mit kell tenni érte?! Oszd meg a posztot sokszor, és lájkold mindkét oldalt. Jó játékot, sok sikert! Éljenek a pasik, akik Apukák! A meglepetéseknek még nincs vége...


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr4812546089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...