Professzionális, lélegző maszkok by Image

fullbeauty

A szépítő, hidratáló, maszkokat minden Nő imádja! Főleg, ha fiatalít, és üdévé, hidratáltabbá teszi az arcot! A professzionális kozmetikumok világának legdinamikusabban fejlődő márkája, a floridai IMAGE Skincare lapmaszk újdonságai. Zselés állaguknál fogva valódi újdonságot jelentenek a maszkok kategóriájában. A biomolekuláris, védett hidrogéles technológiával készült hidratáló és öregedésgátló maszkok a legigényesebb maszk használókat is leveszik a lábukról! Ezek a lélegző, 3D maszkok benntartják a bőrben a nedvességet, segítve a hatóanyagok mélyebbre felszívódását, vulkáni vízzel, gyömbér gyökér kivonattal, aminosavakkal és antioxidánsokszinergiában ható elegyével dolgoznak az átfogó, teljes bőrfiatalítás érdekében.

 

image_mask_2.png

 

 

Az újdonságot egy professzionális kezelés formájában is kipróbálhatjuk!

Biomolekuláris lapmaszk kezelés

Az Image Biomolekuláris Lapmaszk kezelés első lépése a tisztítás, mégpedig az őssejtkivonatot tartalmazó, öregedésgátló The Max Stem Cell arctisztítóval, amit egy mini peeling követ.A hámlasztást Iluma Intense ragyogásfokozó exfoliáló púderrel végzik, melyet The Max StemCell arclemosóval megnedvesítve 5 percen keresztül könnyed körkörös mozdulatokkal a bőrbe masszírozva szabadítják meg a bőrfelszínt az elhalt hámsejtektől.

Az így előkészített, maximálisan befogadóképes arcbőrre kerül a különleges biomolekulárisanti-aging zselés lapmaszk, mely 15 perc alatt fejti ki hatását. Ezt követően a biomolekuláris lapmaszk tasakjában található esszenciával Image protokoll szerinti arcmasszázst végez a terapeuta. Végül bő mennyiségben Image nappali bőrvédő hidratálókrémet visznek fel az arcbőrre, az ajkakat Ormedic kiegyensúlyozó ajakápolóval kényeztetik.

Mi történik a kezelés után?

Már egyetlen Biomolekuláris Lapmaszk kezelés növeli a bőr hidratáltságát, csökkenti a kisebbés nagyobb ráncokat, halványítja az elszíneződéseket, fiatalít. A végeredmény szembetűnő: megemelt, hidratált, egészséges küllemű, ragyogó arcbőr, kisimult ráncok – mintha egy hosszú hétvégét végigpihentünk...Ugye jól hangzik?



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr2412508741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...