Indul az IsaDora játék!

fullbeauty

Beköszöntött a tavasz, és remélem már Mindenki beszerezte a legújabb, színes szemhéjpalettákat. Gondolom tudjátok, hogy tökéletes, és szép sminket csak profi ecsetekkel lehet készíteni! Épp ezért, arra gondoltunk, örülnétek, hogy az első tavaszi nyereményjátékunkban, 3 IsaDora Brush & Sponge ecsetet sorsolnánk ki, 3 szerencsés játékos között! Mit kell tudni az ecsetről?  Az IsaDora kettős végű szemhéjárnyalója póni szőrből és rubycell szivacsból készült. Szemhéjpúderek és highlighterek feltevésére a legtökéletesebb kellék.
A kefe hosszú  fogantyúja rendkivül könnyű alkalmazást biztosít, még a nem profik számára is! Igazi must-have termék, ha szép sminket akarsz készíteni!
isadora_double_ended_eye_shadow_applicator_brush_amp_sponge_1483437630.png A játék egyszerű, oszd meg sokszor a posztot, és hozz 2 új játékost az oldalra, aki még nem Full Beauty rajongó!

(https://www.facebook.com/fullbeautyblog.hu/?ref=ts&fref=ts.) Sok szerencsét és jó játékot kívánunk! Hajrááááá!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr2912363783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...