Új ruhában a kultikus alapozó!

fullbeauty

A közkedvelt Max Factor Lasting Performance alapozó, amely az én egyik kedvenc alapozóm is: új arccal, és új külsővel hódít idén tavasszal. Stella Maxvell lett a kampány arca, aki igen hitelesen győzi meg a nőket, miért is ezt az alapozót használják.

stella_maxwell.jpg

A Max Factor úgy döntött, ötvözi a folyékony és púderes alapozót, és ebben központi szerepet játszott a sminkmesterekből álló csapat, valamint a női vásárlók. A sminkmesterek folyamatos innovációra sarkallják Max Factort, szegje meg a hagyományos sminkszabályokat. A Max Factor LastingPerformance Alapozója megszegi a szabályokat azáltal, hogy maximális fedésű, mely egész napon át tart, mégis gyönyörű és természetes végeredményt biztosít minden nő számára.

 

max_factor_last_1.png

“Egy természetes hatású, egész napon át tartó smink elkészítése sokszor csak számtalan lépésben és többtermék együttes használatával érhető el. Mindig olyan termékeket keresek, melyek megszegik a hagyományos sminkszabályokat, és azt nyújtják, amire a nőknek szükségük van. A Max Factor Lasting Performance Alapozó maximális fedést biztosít természetes végeredménnyel, mely tart, tart és tart. Akár modellel, vagy egy esküvőjére készülő mennyasszonnyal dolgozom, tudom, hogy a Lasting Performance alapozó érintésálló, nem kenődik el, egész napon át tartó gyönyörű megjelenést biztosít."

/Szűcs Adrienn, a Max Factor magyarországi sminkmestere/



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr6512336027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...