Olajos kényeztetés az ajkaidnak!

fullbeauty

Bár még csak december van, és az ünnepek is előttünk vannak, az Avon, ha szépségről van szó, nem tétlenkedik. Itt is vannak már a januári újdonságok, ami közül nekem a rúzsok tetszettek meg elsőre.

avon_true_supreme_nourishing_taplalo_ajakruzs_mood.jpg

Azt tudjuk, hogy egy rúzs akkor mutat igazán szépen, ha ajkaink simák és ápoltak. Az AVON True Supreme Nourishing tápláló ajakrúzs, innovatív formulájának köszönhetően egy lépésben színez, táplál és hidratál.

avon_true_supreme_nourishing_taplalo_ajakruzs_nourishing_pink_1799_ft_4999_9_2.jpg

Az Avon újdonsága amellett, hogy gyönyörű, gazdag és egyenletes színbe öltözteti az ajkakat, jojoba olajat, mézet és méhviaszt tartalmazó tápláló összetételének köszönhetően mélyen és tartósan hidratálja is azokat. 15-ös fényvédőfaktorral pedig a nap káros sugaraitól is óvja az ajkak érzékeny bőrét. Szóval a hideg januári napokon ajkaink védve lesznek, mert az Avon és az olajok garantálják! Az én kedvenc árnyalatom a Nourishing Pink, de számos csodás szín közül választhattok már a 2017-es katalógusból!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr2812026903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...