Ajándékozz Sally Hansen lakkot!

fullbeauty

sally_image_2.jpg

Ha szépségről van szó, napjainkban a „minél ütősebb, annál jobb” kifejezés érvényesül. A Sally Hansen bemutatja új, továbbfejlesztett Miracle Gel fedőlakkját: a legegyszerűbb módját annak, hogy szalonminőségű körmöket varázsolj magadnak akár otthon is!

Innovatív formulájának köszönhetően a fedőlakk ápol és véd. Mikor a Miracle Gel árnyalatokkal egyesül, a fedőlakk szalonminőségű, 3D, fényes felületet biztosít. Elég egyetlen réteg és máris megduplázza manikűröd tartósságát, drámaian telt, tükörfényű hatással.

sally_image.jpg

Az eredmény: szalonminőségű körmök anélkül, hogy elugrottál volna a manikűröshöz. A Miracle Gel-t nagyon könnyű használni, csak két lépésből áll. Először kenj fel két vékony réteget a Miracle Gel színes lakkjai közül. Ezután használd az új Miracle Gel fedőlakkját egy rétegben. Dőlj hátra, mert a továbbiakról a természetes fény gondoskodik! A Miracle Gel lakk és az ápoló fedőlakk akár 14 napon keresztül is megőrzi színét és fényességét. A Miracle Gel nem igényel LED lámpát és nagyon könnyű eltávolítani, akár egyszerű körömlakklemosóval is.

gel_lakk_2.jpg

A jó hírem, hogy egy teljes kollekciót megnyerhet egy szerencsés olvasónk, fedőlakkal együtt. Szerintem csodás árnyalatok! Hogy mik a játékszabályok? Írd a poszt alá egy barátnőd, vagy barátod nevét akit szívesen meglepnél ezzel a csodás kollekcióval,és oszd meg a posztot ahányszor csak tudod! Csodás hétvégét, és sok szerencsét kívánunk a Full Beauty legelső ajándékához!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr7812019131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...