Sminkmesterek ihlették...

fullbeauty

max_factor_angyal.png 

A legújabb Max Factor False Lash Epic szempillaspirált, ami az idei karácsony nagy szenzációja lesz. Gondolom Nektek is ismerős a jelenség, hogy mindig újabb és újabb spirált szeretnénk kipróbálni. Minden Nő még hangsúlyosabbá -köztük természetesen én is- szeretné tenni a tekintetét. A False Lash Epic különleges keféje egyik oldalán egyenes, két oldalán ívelt vonalban sorakoznak fel a 4 különböző típusú sörték, illetve egy gömb végődésű  kialaktás is gondoskodik arról, hogy minden kis apró szempilla elérhető legyen.max_2_1.jpg

 

A sminkmesterek segítségével kialakított kefeforma, és az eddigieknél hígabb állagú formula gonoskodik arról, minden pilla gyönyörű fekete és látható legyen! Nov. 15-én már kapható is lesz z a fantasztikus újdonság!

max_1_1.jpg4.399.-

Candice Swanepoel, a Max Factor nagykövetének ajánlásával!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr8211950151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...