Játék a hidratált, üde bőrért!

fullbeauty

 

Előzőző posztunkban már olvashattatok arról, hogy a kor előrehaladtával a bőr veszít hidratáltságából és számos nő szenved az öregedéssel járó dehidratáció okozta bőrproblémáktól. Az egészséges szaruréteg 10-15% vizet tartalmaz, mégis gyakori, hogy 10% alá esik és veszít hidratáltságából. Az idősödő bőr hidratációs egyensúlya felborul, így korábban láthatóvá válnak az öregedés jelei. A Kiehl’s Hydro-Plumping Re-Texturizing szérum-koncentrátuma úttörő, innovatív formulájával segít az idősödő bőr dehidratációs problémájának kezelésében. A bőrfelszín legmélyebb rétegeibenis kifejti hatását, így segít visszaállítani a bőr hidratáltságát az üdébbnek, frissebbnek,fiatalosabbnak tűnő bőrért. A szérum-koncentrátumot a bőrgyógyászok által használt eljárások ihlették. Növényi alapú glicerin tartalmának és shisa levélkivonatának köszönhetően segít megőrizni a bőr hidratáltságát, és persze ezáltal a ráncokat is eltűntetni!

kiehls_kep_2.png

Ha szeretnéd, hogy bőröd selymes, életteli, és hidratált legyen, akkor azzal az örömhírrel szolgálok, hogy a Kiehl's  Magyarország 3 szérumot ajánlott fel a Full Beauty olvasói számára, megnyerés céljából. Hogy mit kell tenned? Ez igen egyszerű...Lájkold a Full Beauty (https://www.facebook.com/fullbeautyblog.hu/?fref=ts) és a Kiehl's (https://www.facebook.com/KiehlsHU/?fref=ts) oldalát, smáris nagy esélyekkel indulsz. A posztokat terészetesen osztani ér! Jó játékot és sok szerencsét kívánunk!

kiehls_rancok.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr1311649550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...