Van, hogy már a 20 éveseké a világ...

fullbeauty

 

Kifejező tekintetét hatalmas kék szemei hangsúlyozzák, amelyet érzéki szemöldöke keretez, őszinte mégis csábító mosolyával és egyedi stílusával, Taylor Hill hihetetlen magabiztosságot áraszt. Szabadszellemű generációjának példaképe, Snapchaten és Instagramon több mint négymillió követője van. Nemcsak a kifutók mögött történő készülődésről és a vörös szőnyeges eseményekről, hanem akár a Coachella fesztiválon készült baráti összejövetelekről is megosztja képeit követőivel.

taylor_hill_1_lanc_me_ld.jpg

Egy generáció ikonja? Valószínűleg igen, de mégis sokkal több annál. Egy liberális fiatal nő, aki a paradoxon eseményekből is pozitív energiát kovácsol. Megéli a boldogságot és inspirálja a nőket: mi lehetne ennél Lancôme-osabb? Taylor Hill megállja a helyét az erős, inspiráló nők között, akik a kezdetektől fogva a szépségmárka történetét írják.

„Nagyon izgatottak vagyunk a Taylor-ral való kollaboráció miatt. Érzékiségével, ártatlanságával és különleges szépségével a modern Lancôme nőt testesíti meg.” magyarázza Françoise Lehmann, a Lancôme nemzetközi menedzsere. „Inspirálja generációját, nyitott és nagyon pozitívan szemléli az életet.”

taylor_hill_2_lanc_me_ld.jpg

„Hatalmas megtiszteltetés, hogy csatlakozhatok a Lancôme-hoz. Tetszik, ahogyan a márka a nőkre tekint. Az, hogy Lancôme szépségnagykövet lehetek, óriási előrelépést jelent a számomra...



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr658929814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...