A pihe - puha lábakért...

fullbeauty

 

Tombol a nyár, így sokkal jobban odafigyelünk a lábbelink minőségére, de sajnos a trendi papucsok és saruk miatt, a bőrkeményedések kialakulása a lábakon gyakorlatilag elkerülhetetlen. Ezzel a gonddal én is küszködöm! Mert szerintem a bőrkeményedés nem csupán esztétikailag zavaró, de a rajta kialakuló apró repedések szabad utat engednek a fertőzések, gombásodás kialakulásának, amelyektől aztán nehéz megszabadulni.

 

callus_6.jpeg

 

Az új Calluspeeling kezeléssel a lábak mindössze fél óra leforgása alatt egészséges, szép megjelenést nyernek kés és csiszoló nélkül. Ezt a kezélést próbáltam ma ki, és fantasztikus lett az eredmény! A professzionális lábkezelés egyszerűen, gyorsan és teljes mértékben eltávolította a megrepedezett, megkeményedett bőrt azonnali, meglepő eredménnyel! A hagyományos pedikűr kezelésekhez képest a végeredmény jelentősen jobb, sokkal rövidebb idő alatt. Fontos érv a Calluspeeling mellett, hogy a gyalus módszerrel szemben nem áll fenn a bőr sérülésének, a bőrkeményedés túlzott mélységben való eltávolításának esélye!

 

callus_7_1.jpg

 

A Mavex CALLUSPEELING a svájci hegyek és élővilág egyedülálló erejét ötvözi egy gyengéd, csodálatos kezelés formájában, mely gyógyít és véd. A lábak rendkívül friss, könnyű érzetet nyernek. A Calluspeeling kíméletes, kellemes kezelés, melynek segítségével a lábak bőre egészségesen rózsássá és puhává válik.

 

callus_1.jpg

 

Mindössze öt jól megtervezett és hatékony lépéssel juthatunk el a könnyed léptekig: elsőként a kezelő felhelyezi a CALLUSPEELING ULTRA tapaszokat a lábfej bőrkeményedéses területeire, majd fóliába tekerve pihennek a lábak negyed órát. Ezt követően a kezelő könnyed mozdulatokkal eltávolítja a kemény bőrt egy kaparó segítségével, majd gyors reszeléssel tökéletesíti a végeredményt. A kezelés gyengéd krémes masszázzsal zárul.

Minden a kezelés során felhasznált eszköz egyszer használatos a tökéletes biztonság érdekében.

A Calluspeeling további előnye, hogy akár egy arckezelés vagy testkezelés alatt is végezhető, míg a felhelyezett arcmaszk vagy testpakolás alatt pihenünk. A svájci Mavex termékek teljes mértékben természetes összetevőket, illetve tiszta gleccservizet tartalmaznak parabének, formaldehid, hozzáadott tartósítószerek, ásványi olaj és paraffin nélkül. Növényi hatóanyagaik a svájci Alpokból származó gyógynövények - tárnics, áfonya, lucfenyő -, melyek liposzómák formájában jutnak be a bőr mélyebb rétegeibe.

 

callus_2.png

 

A Mavex Foot Daily Care Cream otthoni használatával fenntartható a lábak hidratáltsága, puhasága, védelme. A krém segít megelőzni a repedések és a bőrkeményedés újbóli kialakulását. Az én kezelésemet Szőlössi - Szűcs Ágnes végezte, aki roppant kedves és profi volt! Köszönöm neki és a Royal Clinics-nek a csodás élményt!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr188866382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...