Szeretnél egy új frizurát nyárra?

fullbeauty

Azt szokták mondani, véletlen találkozások nincsenek... Ebben én is hiszek. Egyik este, a lakhelyemhez nagyon közeli fodrász szalonba estem be, abban reménykedve, hátha valaki elvállal egy szárításra. Szerencsém volt, mert egy nagyon kedves, bájos, és mosolygós lány épp végzett, és már mehettem is hozzá. Hamar egy hullámhosszra kerültünk, és a mozdulataiból is éreztem, egy profi fodrásszal van dolgom...Farkas Fanninak hívták.

fanni_1.png

Hamar szakmai dolgokra terelődött a beszélgetés, megmutatta munkáit, és jók voltak a megérzéseim, nagyon tehetséges szakember.

Meg is mutatom Nektek egy-két munkáját a teljesség igénye nélkül.

fanni_2.png

 

fanni_3.png

 

fanni_6.png

fanni_7.png

 

fanni_5.png

 

Aztán kitaláltuk, hogy csinálhatnánk valami közös játékot, mert nyáron sokan szeretik egy kicsit megváltoztatni frizurájukat! Épp nem Te vagy az, aki pont erre vágyik? Mert ha igen, akkor lehet nyerni a Full Beauty oldalán Fannitól egy trendi hajvágást, vagy egy hajszárítást. Összesen 3 szerencsés játékos nyerhet.Természetesen lehet a nyertes gyerkőc, vagy akár férfi is! A játék feltétele: lájkold Fanni oldalát https://www.facebook.com/Farkas-Fanni-Hair-stylist-548117928687913/?fref=ts,  és más dolgod nincs is! Kezdődjék is a játék, sok szerencsét mindenkinek! Hajráááá!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr38794494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...