Nőnapi meglepetés Nektek!

fullbeauty

 

Közeledik a Nőnap, és úgy gondoltuk, hogy meglepünk Titeket valami igazán különleges és ízletes újdonsággal.

A meglepetés nem más mint a Kiehls's ajakbalzsam család, gyönyörű díszdobozban! A Lip Balm ápoló és hidratáló ajakbalzsam a Kiehl’s egyik legismertebb és legkedveltebb terméke, melyről számos dicséretet osztottak már meg a vásárlók. Védelmet nyújt a szél és a hideg időjárás kiszárító hatása ellen. Szkvalén, édes mandula, allantoin és E-vitamin tartalmával segít ápolni a száraz, cserepes ajkakat, Aloe Vera, búzacsíra olaj valamint A-vitamin összetevői pedig még puhábbá és selymesebbé teszik a kiszáradt ajakakat.

Fő összetevők: szkvalén, E és A vitamin, édes mandula olaj, búzacsíra olaj, allatoin, Aloe Vera.

kiehls_2.jpg

A Kiehl’s kedvenc ajakbalzsamja különböző ízekben élvezhető. A mangó, körte, menta vagy áfonya ízesítésű ajakbalzsamok hasonlóan a klasszikus változathoz egész évben védik az ajkakat a kedvezőtlen időjárási körülmények kiszárító hatásától. Összetevőiknek köszönhetően ápolják és hidratálják a száraz, cserepes ajkakat és még puhábbá teszik azokat. Így Nőnap közeledtével úgy gondoltuk, fontos, hogy puha és kívánatos legyenek az ajkaitok!

Hogy lehet megnyerni a 3 ajakápolószettet? Nagyon egyszerű! Lájkold a Kiehl's oldalát :https://www.facebook.com/KiehlsHU/?fref=ts, és oszd meg a posztot sok-sok barátoddal és ismerősöddel!

Remek játékot kívánunk Nektek, ezen a csodás, napfényes pénteken! Hajrá!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr988443220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...