Vágyfokozás az Avon termékeivel!

fullbeauty

 

Ahhoz, hogy egy első randi jól sikerüljön, testileg és lelkileg is rá kell hangolódnunk az estére. Ne csupán azt tervezzük meg, hogy milyen ruhát öltünk magunkra, hanem szánjunk időt a lazításra is! És ha ez a randi, netán pont Valentin napjára esne, fogadjátok meg az Avon hasznos tanácsait!

Randevúra való készülődésnél részesítsük előnyben a rózsás illatokat. A rózsa fenséges esszenciája ugyanis már az ókorban is ismert vágyfokozó szer volt. Illata boldogsághormont szabadít fel, így már a randevú előtt felszabadultabbnak és boldogabbnak érezhetjük magunkat.

Kezdjük a készülődést azzal, hogy meggyújtunk néhány gyertyát és engedünk magunknak egy kád forró vizet. Öntsünk bele néhány cseppet az AVON Gránátalma és bazsarózsa habfürdőből, mely lágy illatával egy messzi oázisba repít minket. Ráadásul a gránátalma elsőrendű antioxidáns, sejtvédő tulajdonsága pedig jótékonyan hat bőrünkre.

valentin_avon.png

Ha már eleget ejtőztünk, akkor a Naturals epres testradírral finoman masszírozzuk át testünket, mely így sima és energiával teli lesz. A radírozó szemcsék nem csak az elhalt hámsejteket távolítják el, de beindítják a bőr vérkeringését, ez a pezsdítő érzés pedig energiával tölti fel a testünk és lelkünk egyaránt. Végül mossuk meg hajunkat a Naturals cseresznyevirágos samponnal, mely ragyogóvá és friss, puha tapintásúvá varázsolja a hajszálakat. Érdemes egy kicsit tovább elidőzni a sampon bemasszírozásával, hiszen egy gondos fejmasszázs remekül levezeti a stresszt, megnyugtat és felkészít minket a nagy találkozásra. Az érzéki fürdő után pedig gondoskodjuk bőrünk hidratálásáról is. Ehhez válasszuk a Naturals Rózsa és barack testápolót, mely édes aromáival tovább fokozza a romantikus hangulatot.

A fürdőzés valamint a sminkelés és az öltözködés között szánjunk időt a manikűrünkre is, hiszen ha partnerünk megfogja a kezünket, akkor a körmeinknek is top formában kell lenniük. Részesítsük előnyben a rózsaszínes, pirosas árnyalatokat, melyeket akár külön vagy akár együtt is felkenhetünk. Ha egy izgalmasabb színnel szeretnénk meghódítani a kiszemeltünket, akkor vigyünk egy kis szenvedélyt a klasszikus francia manikűrbe: először az AVON Gél hatású körömlakk Sheer Love árnyalatát vigyük fel a körmeink egészére, majd az AVON Gél hatású körömlakk Roses are Red izzó vörösével rajzoljunk egy kis félhold alakú ívet a körömágy közelébe. Az eredmény? Egyszerű, de mégis ápolt és nagyszerű körmö -->



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr48354116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...