Száraz bőrre ajánljuk!

fullbeauty

Már régóta szenvedtem a zuhany alatt is a húzódó bőrömtől. Gondolom ismerős Nektek is ez a probléma... Ezért is örültem meg annyira a Bioderma olajos tusfürdőjének, amit tesztelésre kaptam meg. Nem csalódtam, bőrömnek szinte alig kellett már testápoló, a zuhanyozás után.

Ugyanis az Atoderm Olajtusfürdő egyedülálló összetételének köszönhetően nyugtatja és védi a bőrt a külső környezeti ártalmakkal szemben.

De nézzük, mitől is olyan különleges?!

photo_baignoire_huile_de_douche_copie.jpg

 

Növényi biolipidek (kókusz- és napraforgóolaj-észterek): a megfelelő lipidréteg újjáépítése révén erősítik a bőrt, enyhítik a bőrfeszülést és csökkentik a bőrirritációt.

Skin Barrier Therapy ®: biológiailag aktív hatóanyagai révén meggátolja a Staphylococcus aures baktériumok adhézióját, amely a bőrszárazság és bőrirritáció súlyosbodásáért felelős.

PP vitamin: stimulálja a lipidszintézist a bőrben, ezáltal segít újjáépíteni a bőr természetes védelmi rendszerét. A bőr újra simává és rugalmassá válik, visszanyeri és hosszú távon megtartja kényelmes komfortérzetét.

Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 

Kiszerelések, illetve javasolt bruttó fogyasztói árak:

100 ml: 990 Ft

200 ml: 2720 Ft (bevezető ár)

1 l: 5490 Ft



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr48286632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...