Oázist a bőrödnek!

fullbeauty

 

Beköszöntött a tél, bőrünk nagyon száraz, érzékeny, berepedezett, és erősen igénybevett. Sőt gyakran kellemetlenül viszket is! Hidratáló, regeneráló, nyugtató, és főleg vízmegkötő testápoló termékekre van ilyen hidegben, a kiszáradt bőrünknek szüksége.

 

szaraz_bor_2.jpg

 

Az Ilcsi legújabb Csicsókás termékcsaládja egyesítette a csicsóka és a kalendula minden bőrszépítő erejét „valódi oázist” teremtve a bőrnek. Tudtad, hogy a csicsóka és a kalendula kiemelkedően magas vitamin tartalmának (A, B, C, E vitamin) köszönhetően a termékek hosszú távú megoldást nyújtanak a száraz bőr okozta kellemetlen tünetek enyhítésére, javítják a bőr vízmegkötő képességét, serkentik a hámképzést, így ideálisak az irritált, száraz bőr kezelésére? A termékek egyik fő növényi összetevője a népgyógyászatban régóta használt csicsóka, melynek kiemelkedően magas a vitamin- és ásványi anyag tartalma. A szépségápolásban is fontos szerepet játszik hidratáló és regeneráló hatásának hála. A másik fő növényi hatóanyaga a kalendula, mely puhítja, regenerálja és táplálja a bőrt, hogy visszanyerhesse életteli ragyogását. A család 4 tagból áll.

 

ilcsi_csicso_ka_s_terme_kcsala_d.png

 

1.Csicsókás gélkrém

A különleges összetételű, csicsókát és kalendulát tartalmazó gélkrém, könnyű textúrájának köszönhetően gyorsan felszívódik a bőrbe, azonnali enyhülést hozva még a legszárazabb, irritált bőrnek is. A csicsóka inulin tartalmának hála mélyen hidratálja és regenerálja, míg a kalendula nyugtatja, puhítja és táplálja a bőrt, hogy visszanyerje életteli ragyogását.

Hogyan használad otthon?

Használd nappali krémként naponta az irritált, nagyon száraz, púderszerűen hámló bőr és nyak ápolására

2.Csicsókás kéz- és lábápoló krém   

Az intenzíven tápláló Csicsókás kéz- és lábápoló krém növényi hatóanyagainak köszönhetően – csicsóka, kalendula - mélyen hidratálja, táplálja, nyugtatja, intenzíven regenerálja és selymesen puhává varázsolja még a legszárazabb, berepedezésre hajlamos kéz- és láb bőrét is

Hogyan használd otthon?

A kéz- és lábápolók rendszeres használatával látványos és tartós eredményt érhetünk el, így mindennapos vagy kúraszerű használatuk ajánlott

Nagyon megvastagodott, érdes bőr esetén éjszakára a Tejsavas hámlasztó joghurt krémmel egészítsd ki az ápolást

3.Csicsókás testápoló

A Csicsókás testápoló bio növényi összetevőinek – csicsóka, kalendula - köszönhetően gyorsan és mélyen felszívódik, táplálja, regenerálja, nyugtatja és bársonyossá varázsolja még a legszárazabb, hámló, berepedezett bőrt is, javítja vízmegkötő képességét, miközben nagyon kellemes bőrérzetet biztosít.

Hogyan használd otthon?

A testápolót zuhanyozás, fürdés után finoman ütögetve, gyúrogatva masszírozd be a bőrbe

4.Csicsókás intenzív tápláló krém

A Csicsókás intenzív tápláló krémet az extra száraz, irritált, hámló bőr ápolására fejlesztettük ki. A benne lévő csicsóka és kalendula kiemelkedően magas vitamin tartalmának (A, B, C, E vitamin) köszönhetően hosszú távú megoldást nyújt a száraz bőr okozta kellemetlen tünetek enyhítésére. A csicsóka inulin tartalmának hála javítja a bőr vízmegkötő képességét és segíti a regenerálódását a hosszantartó bársonyos érzésért. A kalendula nyugtatja, puhítja és táplálja a bőrt. Oázis a bőrnek!

A Csicsókás termékcsalád kiválóan alkalmas akár a cukorbetegségben szenvedők különleges odafigyelést igénylő bőrének ápolására is.

Használd rendszeresen kiegészítve a Csicsókás termékcsalád többi tagjával a hosszantartó eredmény érdekében!

Hogyan használd otthon?

Tonikos áttörlés után éjszakára vékonyan krémezd át az arcot, nyakat, dekoltázst. Táplálja és regenerálja a bőrt.



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr38236058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szilva Fa 2016.01.05. 21:28:45

Szia!Ezek a krémek hol beszerezhetők? Kipróbálnám...köszi

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...