Mesterművek Ausztriából

fullbeauty

Imádom a gyönyörű szemüvegeket. Gondolom Ti is így vagytok ezzel. Egy csodálatos márkára bukkantam a minap, amit szeretnék Nektek bemutatni. Ha lehetne a kereteket jellemezni, három szó jut eszembe: elegancia, stílus, hagyomány.

De mit is kell tudni erről a márkáról?

seeoo_5.jpg

 

A Seeoo egy osztrák tervezőpáros által megálmodott egyediséget és eleganciát életre hívó stílus, mely manufaktúra jelleggel gyártja termékeit. A márkanév alapvetően egy design -t takar, a cég elsődleges termékei olvasószemüvegek és szemüvegkeretek. A Seeoo tervezi, gyártja, és forgalmazza a világ legkisebb olvasószemüvegét (Seeoo Classic), mely egy orra csíptethetős modell. A cég termékei Ausztriában és Olaszországban nagyrészt egyedi kézimunkával készülnek.


seeoo_9.jpg

 

A Seeoo alakulása évében, 2010-ben elnyerte a Reddot Design Award díjat, mely egy igen jeles nemzetközi kitüntetés. A márka jelenleg tizenkét országban van jelen.


seeoo_2.jpg

 

A szemüvegkeret alapanyagai acetát és fémlemez. A termékcsalád legfőbb képviselői a szemüvegkeretek, és egyedi olvasószemüvegek, de a design átültetve a portfóliókban vannak  napszemüvegek, övek, órák, telefontokok is. 


seeoo_3.jpg

 

A Seeoo keret a férfiakat előkelvè sármosabbá teszi, női viselőinek elegáns bájt kölcsönöz. Seeoo azoké, akik szeretik magukat megkülönböztetni másoktól, de ezt a hagyományos értékek keretein belüle ezt a hagyományos, klasszikus értékek mentén teszik.

 

seeoo_10.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr337461206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...