Állítsd meg a hajad öregedését!

fullbeauty

 

Miről álmodik minden Nő? Gyönyörű, fényes, és persze egészséges hajról. Természetesen mindezt olyan termékekkel, amelyek nem tartalmaznak agresszív, roncsoló kémiai hatóanyagokat. Hajam mostanában kissé erőtlen, gyenge, és fényét vesztett volt. Ezzel a problémával kerestem fel Varga Zsuzsi fodrászomat, aki javasolt is egy kiváló, és főleg új No Inhibition kezelést, amely orvosolja ezt a problémát, anélkül, hogy a terápia elnehezítené a hajamat. Mert ugye minden regeneráló kezelésnek,- eddigi tapasztalatom során - a hátránya, hogy a hajam minősége jelentősen javult, viszont a tartósság és a volumene egyszerűen eltűnt! Zsuzsi azonban megnyugtatott, ez most nem így lesz!

age_1.jpg

De ejtsünk egy pár szót az Age Renew hajkezelésről, amely garantálja a haj fiatalságát. Ez az új innovatív beavatkozás bejuttat a fejbőrünkbe olyan hasznos hatóanyagokat, melyek segítenek megakadályozni, a haj öregedési folyamatát. Az összetevők között találjuk például a hyaluronsavat is, amit a szépségipar egyéb területein is az idő lassítására használnak. Emellett tartalmaznak melanint, mely a természetes hajszín kialakulásáért felelősek, és rooibost, mely sok vitamint, ásványi anyagot tartalmaz,és az antioxidáns hatásuk is kiváló. Egyszóval, a kezelés e három összetevő kombinációján alapszik.

Most biztos kíváncsian várjátok, milyen lett a hajam a kezelés után? Elárulom. Az Age Renew kezelés után hajam rugalmas és erős tapintású lett. Fénye visszatért, és a finish termékek használatát sem kellett igénybe vennünk, mert a volumene tökéletes volt. A kezelést mindenkinek csak ajánlani tudom, és van most egy szuper hírem: aki igénybe veszi ezt a fantasztikus kezelést a NoBorder szalonban Varga Zsuzsi fodrásznőnél, egy ajándék hajvágást kap mellé ajándékba! Az akció egészen egy hónapig tart, ne tétlenkedjetek! 

És íme a végeredmény,ami az én hajammal történt:

haj.jpg

 

Én elégedett voltam!

A szolgáltatást, ha kedved kaptál, hogy hajadat egészségesebbé varázsold, itt veheted igénybe:

NoBorder szalon

1074, Hársfa utca 29

Varga Zsuzsi

06/ 30 955 3779

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr897447136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...