Revitalizálódjunk és regenerálódjunk!

fullbeauty

Bőrünk a téli hűvös, szeles időkben mindig veszít fényéből, rugalmasságából, és azt érezzük: ráférne egy jó alapos regenerálás. Hogy újra régi fényében ragyogjon bőrünk , két csodás terméket is ajánlanék. Az egyik a közkedvelt Myrla család Vita -Active Revitalizáló arcpakolása, a másik a Vita- Active Azonnali Ragyogás Gél.

vta_1.jpg

Vita Active Revtalizáló arcpakolás

A Vita  Active Revitalizáló arcpakolás, egy különleges kiegészítő ápolást nyújt a kimerült, igénybevett bőrnek. Gazdag, tápláló összetevői támogatják a természetes sejtmegújulást, intenzíven pótolják a bőr hiányzó tápanyagait. Természetes összetevőinek köszönhetően hatékonyan veszi fel a harcot a fáradtság jelei ellen.

Kinek ajánljuk? Aki komplex megoldást keres a kimerült bőr ápolására és hatékonyan szeretné eltüntetni a fáradtság vagy a stressz jeleit. Minden bőrtípusra ajánlott.

Rizskivonatn tartalma  táplálja, regenerálja a bőrt. Nedvesség-pótló hatásával  pedig segíti a sejtek megújulását.

9900.-

vta_2.jpg

A Vita Active Azonnali Ragyogás gél, kimondottan a kimerült, energiáját vesztett bőrre. Aktív természetes összetevőinek köszönhetően hatékonyan veszi fel a harcot a fáradtság jelei ellen. Kiegyenlíti a bőrszínt.

Kinek ajánljuk? Aki a fáradtság jeleit azonnal szeretné eltüntetni. Szóval mindenkinek!

 Az Új-zélandi páfránylevél kivonatból nyert hatóanyag, melyet tartalmaz azonnali ún. lifting hatást eredményez. Rugalmassá, feszessé teszi a bőrt. Azonnal segít kisimítani az enyhébb, finom ráncokat és javítani a bőr egyenetlen felszínét. A hozzáadott hialuronsav teltséget, hidratáltság érzést ad a bőrnek. A komplex hatóanyag-tartalom rögtön látható eredményt segít elérni.

12 900.-

A nyuszi meglepett Titeket, és ezt a két csodás terméket, most meg is nyerheti két szerencsés olvasónk! A szabályokat már ismeritek: lájkold a Myrla oldalát: https://www.facebook.com/MyrlaRanctalanito?fref=photo, és ezt a posztot oszd meg sok- sok ismerősöddel! Csupán ennyi, és már is jó esélyeid vannak a nyerésre! Mi ezzel a kis meglepetéssel kívánunk Nektek Kellemes Húsvéti Ünnepeket! Hajrá, jó játékot!

myrla_husvet_2.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr857338802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...