Jelszó: légy természetes!

fullbeauty

 

Fantasztikus Maybelline NewYork sajtótájékoztatón járt a Full Beauty pénteken, aminek különlegessége az volt, hogy smink workshoppal volt egybekötve. Amit persze, ki más mint Larion Oscar tartott nekünk, aki már 15 éve a márka vezető sminkmestere. Szuper praktikus, titkos tanácsokal látott el minket a 2015-ös szezonra!

larion_oscar-foto-_andraska_krisztian.jpg

A 2015-ös szezon főszereplője a krémes-fényes textúra lesz, és a természetes szépség hangsúlyozása. Hogy csináld? Oscar  természetesen elárulta:

Tedd fel a folyékony alapozót szépen bemasszírozva az egész arcon, majd a Color Tattoo 24H tartós szemhéjkrém arany színével highlightold a szemzugot, arccsontot. A bronz színt tedd a mozgó szemhéj egészére. Szempilláidat a Lash Sensational ívelő, szempillaspirállal fesd ki. Bámulatosan szépen ívelt pillákat ad, legyezőszerűen kinyitja a tekintetet a különleges keféje. A Color Tattoo Pink Gold árnyalattal pirosítsd orcádat. Szemöldöködet élénkítsd a Brow Drama szemöldök spirállal. Ajkad érzékiségét fokozd a Color Sensational méznektárban gazdag ajakrúzs természetes árnyalatával.

maybelline-brow-drama-sculpting-brow-mascara.jpg

És egy újdonság! Megérkezett hozzánk is a Lash Sensational a Maybelline vadonatúj, szenzációs legyező hatású szempillaspirálja. Speciális keféjének köszönhetően legyezőszerűen nyitja a tekintetet. Az ívelt kefe belső része befedi, míg külső része felnyitja a szempillákat. Hamarosan itt a tavasz, hangsúlyozd szempilláid a szenzációs legyező hatásért!

maybelline_lash.jpg

Szerezd be tavaszra ezeket az újdonságokat, és tündökölj természetesen! Én kipróbáltam őket! Szenzációsak!

maybelline_brow_drama.png

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr217060873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...