Indul a Myrla karácsonyi játék!

fullbeauty

 myrla_1.jpg

Közelednek az ünnepek, egyre többet dolgozunk, és sokkal kevesebbet alszunk. Ezt főleg a bőrünkön látszik meg. Az ünnepekre azonban csodásan kéne kinéznünk, nem? Dehogynem… Éppen ezért gondoltam, hogy a Myrla nyereményjátékunkban egy fantasztiukus sejtmegújító nappali krémet és egy hozzá illő éjszakai szérumot nyerjen meg egy szerencsés olvasónk! De tudjunk meg egy-két fontos dolgot a megnyerhető csodás termékekről.

myrla_kari.jpg

A Deep Correction Anti-Aging Éjszakai szérum hialuronsav és Q10 tartalma miatt, feszesíti és feltölti bőrünket.Természetes összetevőinek köszönhetően hatékonyan veszi fel a harcot a ráncok, a bőr fáradása és tónusának elvesztése ellen. A bőr mélyebb rétegeibe juttatja a Q10 hatóanyagot értékes növényi olajcseppekben.  Kúraszerű használatra vagy intenzív regenerálásra ajánljuk. Használjuk kúraszerűen vagy éjszaki krém helyett a bőr igényeinek megfelelően. Esténként vigyük fel a szérumot egyenletesen a megtisztított arcfelületre, vagy csak kifejezetten a szem környékére, majd körkörös mozdulatokkal masszírozzuk be a bőrbe. Minden bőrtípusra ajánlott.

16.900.-

A Deep Correction Anti Aging Nappali Krém szintén az öregedés jeleit késlelteti. Ezen felül lenmag kivonata segít limitálni  bőr érzékenységét, szója kivonata javítja a bőr struktúráját, és megvédi a bőrt az UVB sugárzás ellen is. Oryza Sativa kivonata pedig a regenerálódásról is gondoskodik, hogy a nedvességet visszaadva a bőr rugalmassága megmaradjon! A nappali krémis minden bőrtípusra ajánlott!

14.900.-

 Még ami nagyon fontos, és mindkét termékre vonatkozik:

- Kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmaznak
- Mesterséges tartósítók nélkül készültek
- Parabénmentesek
- Parafinmentesek
- Színezőanyag-mentesek
- Állatokon nem tesztelték

Hogyan lehet megnyerni a két csodás terméket? Osszátok meg a posztot, és lájkoljátok a Myrla facebook(https://www.facebook.com/MyrlaRanctalanito?fref=ts)oldalát! Csak ennyi. A többit bízzuk Fortunára. Hajrááá! Sok szerencsét és izgalmas játékot kívánunk Nektek!

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr346980615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...