Legyen drámai és trendi a tekinteted!

fullbeauty

A Max Factor idén őszre, na és persz télre, egy új gél bázisú Excess Shimmer névre hallgató szemhéjfesték kollekcióval lepett meg minket. Az összesen 4 árnyalatban kapható , és roppant könnyen eloszlatható, csillámló szemhéjfesték kimondottan azoknak a nőknek készült, akik szeretik a metálos árnyalatokat.

max factor excess shimmer 3.jpgAkik szeretik ezket a metálos árnyalatokat , nehézséget jelenthetett, hogy hagyományos por állagú szemhéjfestékekkel, nem tudtak erőteljes színeket építeni.

max factor 66.jpg Az új Excess Shimmer szemhéjfestékkel mindez nagyon egyszerűen kivitelezhető a gel formulának köszönhetően, ami ezután már 12 órán át egy helyen marad, így eredményezve intenzínv ragyogást, és egyenletes színeket. Az új termék már kapható is a DM és Müller üzletekben!

Javasolt ár : 2899.-



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr816910945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...