Tudományos ránctalanítás!

fullbeauty

 

Sajnos a mai Nőknek nincs idejük a több lépéses arcápolásra a felgyorsult, rohanós hétköznapokban. Éppen ezért osztom meg Veletek örömmel a hírt, hogy a  L’Oréal Paris egy tudományos áttöréssel állt elő, hogy segítsen rajtunk!

 

elongoria_revitalift_magic_blur.jpg

A L’Oréal  Laboratóriumok erőteljes ránctalanító hatóanyagokat egyesítettek  bőrsimító polimerekkel egy hidratáló bőrfelszínjavító textúrában. A termék neve : Revalift Blur. A Revitalift Blur a Micro- Blur bőrfelszín javító technológiát ötvözi a ránctalanító Pro-retinollal.

 

3600522648116_Revitalift_MagicBlur_Doza.jpg

 

A Revitalift Blur az első arcápoló a ráncok azonnali csökkentéséért, használata után az apróbb ráncok azonnal kevésbé láthatóak lesznek, majd mintha eltűnnének.  Az Opti-Blur technológia a fényt használja fel a bőrön a finom vonalak, ráncok és pórusok azonnali elhalványításáért, a Pro Retinol A-val  gazdagított összetétele pedig  a bőröregedés jelei ellen harcol radikálisan. Ha szereted a gyors, és hatékony megoldást az undok ráncok finomítására, csak ajánlani tudom a terméket. 

Alkalmazása: minden reggel az arc egész területére kenni sminkalapként vagy nappali arckrémként, hogy kisimítsa és egységesítse a bőrtónust.

4799.-



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr696500243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...