Forradalmi újdonság!

fullbeauty

 

Szeretnéd a bőrödet 60 másodperc alatt tisztává, és gyönyörűvé varázsolni? Akkor nincs mese, be kell szerezned egy Clarisonic ultrahangos arctisztító készüléket. A Clarisonic használatával akár hatszor hatékonyabb tisztítás érhető el, mint a manuális tisztítással.

Clarisonic-Title.jpg

A készülék hatékonysága a másodpercenként több mint 300 mikrorezgésnek köszönhető, amely a szemnek szinte  láthatatlan és rendkívül kíméletes tisztítást tesz lehetővé, még a nagyon érzékeny bőrűek számára is. Az ultrahangos technológiát a gondosan kiválogatott keferostok segítik, amelyek tökéletesen lekerekített végei nem irritálják a bőrt, és könnyen tisztán tarthatóak.

clarisonic.jpg

Az arcbőr típusának és érzékenységének megfelelően négy különböző tisztítókefe választható a készülékhez. A Clarisonic készülékkel  történő arctisztítás után az arcápolái termékek hatékonysága csak fokozódik.

Clarisonic-4-600x594.jpg

Kizárólag a Douglas üzletekben kapható!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr366117510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...