Ízek és illatok robbanása egyszerre!

fullbeauty

 

 

Történt ugyan is, hogy egy fantasztikus limitált Nina Ricci illatújdonság került a piacra! A különlegesség nem a limitáltságában rejlik, hanem ahogy ez az illat megszületett. Mert az új illat: a La tentation de Nina, a Nina Ricci és az ikonikus Ladurée francia macaron üzletének mágikus találkozásából született. Ladurée híres macaron üzlete a Rue Royale-on található.

 

nina 10.jpg

 

Bizonyára kitaláltátok már, hogy a parfüm egy hamisítatlan friss, gyümölcsös, édes illat. A megalkotója : Olivier Cresp mesterparfümőr. Az illat nem más mint az érzékek ébredése, amely a macaron akkordokkal egyesül. Először az itáliai bergamott citrusos jellege burkol be, majd következik a vágykeltő grapefruit. A málna, a mandula, a citrom és a bolgár rózsa végül a macaron akkordokban találkozik. Legvégül a mámor a bourbon, a vaníliával, és a fehér pézsmával teljesedik ki. Szóval, ha imádod az édes, gyümölcsös illatokat, és persze a macaront, nem is lehet kérdés, melyik legyen az új illatod. A csodás pink arany üveg nálam már megtalálható a polcon!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr235841679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geluska 2014.03.03. 17:52:37

Megszaglásztam és nagyon fincsi illata van :) Újabb kívánságlistás :)

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...