Formálódjunk tökéletesre!

fullbeauty

 

Itt a tavasz, és mire kettőt pislogunk, már keresgélhetjük is a bikininket a nyaraláshoz! Amiben általában nem szoktunk tetszeni magunknak, mert már megint későn kezdtünk el a testünkkel foglalkozni. Szerintem, azért most még időben vagyunk, főleg ha a XXI.század csúcsminőségű alakformáló gépeivel edzünk, akkor meg lesz az áhított tökéletes test.

mariann 1.jpg

Ráadásul a Shape Up Studio felajánlásával, egy szerencsés játékosunknak ez sikerülhet is. A harmadik forduló nyereménye: egy teljes testformáló csomag: amely 4 Power Plate (14.000 Ft), és 4 Ampli Fitness (16.000) edzést tartalmaz.

mariann 2.jpg

 

Ha szeretnéd ezt a fantasztikusan aktuális és értékes nyereményt megnyerni, akkor nem is kell mást tenned, mint lájkoni az oldalukat: ( https://www.facebook.com/shapeupstudiobuda?fref=ts ) Remélem megjött a kedvetek az edzéshez, és a játékhoz is! Hajráááááááá!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr795841445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...