Egy igazi szerelmes illat...

fullbeauty

 

 Toni Gard új illatát, ajánlom főleg a romantikus lelkületű szerelmeseknek. A My Honey! egy rabul ejtő illat, csábító, sármos, a tavasz első napját idézi. Egy illat, mely felejthetetlenné teszi, majd felidézi életünk különleges pillanatait, mely együtt lélegzik bőrünkkel, megdobogtatja szívünket.

MyHoney_Image400.jpg

Az illat a nőiesség megtestesülése, mely friss, finom illatával lopja be magát a szívünkbe. Egy tökéletes illat a szerelembe eséshez: a Toni Gard illatkreátorai a noise jegyek és izgalmas akkordok egy egyedi, dinamikus kombinációját hozták létre.

Friss jegyekkel nyit, a lime, az aranyló gyümölcsök és a finom méz illatával, majd szívjegyeiben megjelennek a virágos (lótusz, magnolia, jázmin) jegyek. A pézsma, a málna és a fás jegyek teszik tökéletessé alapjegyeiben ezt a különleges illatot.

Keressétek kizárólag a Douglas Parfümériákban 2014. februártól! 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr265834392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...