Közeleg a tavasz, cseréld le a régi bőrödet!

fullbeauty

 

Az IMAGE Skincare I Peel nevű peelingrendszere, a bőrhámlasztás egy új generációja a mai modern nőknek. Egy biztonságos, aloe alapú kémiai, gyümölcssavas termékcsalád.A  Parabénmentes, csak természetes, tartósítószert  nem tartalmazó, orvosi tisztaságú termékcsalád tagjai a speciálisan gyors és hatékony bőrkezelést teszik lehetővé. Megoldást kínálnak öregedő, érzékeny és rozáceás, pigmentfoltos, aknés, és száraz bőrre egyaránt. Főleg azok a Hölgyek részére ajánlom, akik ezekkel a problémákkal küszködnek, viszont maximum az ebédidejükben van idejük bőrük ápolására, karbantartására.

 

i peel.jpg

 

A hámlasztással egyidőben, kezelődnek a bőrhibák: halványulnak a ráncok,  az aknés hegek, a pigmentfoltok A bőr sejtjei a peeling alatt aktívabbá válnak, az anyagcsere felgyorsul. A bőr saját kollagéntermelése stimulálódik. Valódi edzés a bőrnek. Ezért a bőr regenerálásának és felületmegújításának a legjobb módszere.

 peeling.jpg

 

 A kezelést természetesen én is kipróbáltam, és roppant elégedett voltam az eredménnyel. Bőröm egy 30 perces C vitaminos kezelés után olyan volt, mintha 24 órát aludtam volna...Mindenkinek csak ajánlani tudom, és itt tudod kipróbálni:

 

Beautywood Kft

Szlovencsák Mónika

06/ 30 978 1305

Asbóth út 19. Iem. 2

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr215826777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...