Lukéj Gabi álmodott...

fullbeauty

És ha nagyon kitartón akarunk egy álmot megvalósítani, előbb vagy utóbb meg is valósul. Így történt ez Lukéj Gabival is, - aki ugyan már ismert sminkes a szakmában- , de megteremtette saját Lukéj Gabi Make-up stúdióját, illetve nevével fémjelzett sminkmárkáját. Stúdiójába rendszeresen járnak a profi sminket kedvelő nők szépülni, Gabitól sminktanácsokat kérni, vagy tanulni, és persze vásárolni. Első sajtótájékoztatatóján jártam a múlt héten, amiről most be is számolok Nektek.

lukéj 1.jpg

A stúdióban nem csalódtam, olyan igazán "Gabis" volt. Aki ismeri Őt, pontosan tudja mit jelent ez...Aki nem, remélem a fotók érzékeltetik. Csipke, arany, nőiesség, elegancia, stílus. Ahova, ha egy Nő belép, biztosra veheti, csodásan, egy fantasztikus sminkkel, és életérzéssel fog távozni. A hangulat és a légkör, családias, fesztelen volt. Gabi tette a dolgát: profin sminkelte a vendégeket, és emelett mindenkire figyelt, mosolygott, és tanácsokat adott.

lukéj 2.jpg

Közben azért mesélt még az aktuális 2014-es sminktrendekről, a webshopjában kapható termékeinek egyediségéről, és arról, hogy kinek milyen árnyalatok, és színek a legmegfelelőbbek. Gyönyörű sminkkel, stílusos ajándékkal távoztunk Gabi első sajtótákoztatójáról. Ami reméljük nem az utolsó volt... Hajrá Gabi, csak így továbbb...Gratulálok!

lukéj gabi anyag.jpg

Szalon: Budapest, Szépvölgyi út 92/d

Tel: 06/20 944 9034



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr275818129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...