Álompillák egészen Amerikából!

fullbeauty

 


Fantasztikus sajtótájékoztatón jártunk feruár 14-én, a szerelem napján a Maybelline Newyork jóvoltából! Piros szív alakú lufik között, és amerikai zászlós mignonok majszolása közben hallgattuk, hogy mi lesz a trend tavasszal!

 

amerikai álom 10.jpg

A Maybelline New York tavaszi sminktrendje az amerikai stílust, életérzést járja körül. Larion Oscar a Maybelline New York magyarországi sminkmestere a három sminkkollekcióban a New York Fashion Week divatdiktáló erejét, és az „American Dream” álomvilágát kívánja szemléltetni. Az American Love a mámorítóan túlfűtött szerelmet mutatja, amikor az ember belefeledkezik a mindennapokba és a felhők fölött jár. Az American Life extrém módon emeli ki a csábítás első legfontosabb kellékét a tekintetet, nem is akárhogy, akármivel: a GO EXTREME szempillaspirállal!

maybelline go.jpg

 

A Colossal GO EXTREME szempillaspirál, már bizonyított a New York Fashion Week-en. Ez az innovatív szempillaspirál nevéhez hűen, minden eddigi dúsító szempillaspirált felülír. A titok a belsejében rejlik, a kefe egyedi kialakításának köszönhetően dupla adag  festékanyag kerül a spirálfejre mellyel extrém dússágot érhetsz el minden használat után. Éld át, Te is az Extrém hatást.

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr925818684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...