Valentin napi finomságok 1 rész.

fullbeauty

Ha a csoki és a plüss macik helyett valami illatosat, és élvezeteset választanál, akkor csokorba gyűjtöttem nektek egy - két ínyencséget. Az első, egy igazán csókra csábító ajakbalzsam a Lush-tól.

the-kiss-500x500.jpg


A luxusnak számító sheavajat és kupuazuvajat kicsit megdolgozták egy ügyes léglazításos technikával, így sikerült előállítanuk ezt a könnyű balzsamot, mely hidratálja és védi az ajkakat, miközben diszkrét rózsaszín fényt is ad neki.
A szájfényben levő bio agavészirup finom édessé teszi ajkaikat. A bio mandarin és a mandula illóolaj remek ízt és illatot ad, így minden csókod felejthetetlen lesz. Tettek bele egy kis guaranamag-port is (ami természetes bőrduzzasztó), hogy az ajkak még ellenálhatatlanak legyenek.

2450.-

A következő ajánlatom az Avon-tól a Love Pulse illat. Igazán pulzáló szerelmes éjszakára kitűnő választás!

love pulse 2_1.jpg

A virágos-gyümölcsös szett illata  a csillaggyümölcsnek, a rózsának, és az érzéki pézsmának köszönhetően rendkívül hosszantartó és intenzív.

Majd jöjjön az én kedvencem a Body Shop-ból! Straberry Cupcake gift a neve az epres fürdőcsomagnak!

body shop eper.jpg
Megtalálható a csomagban minden ami egy szerelmes fürdőzéshez kell!

2390.-



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr825797159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...