Olajos kényeztetés a téli napokban

fullbeauty

A téli időszak kemény próba elé állítja bőrünket: a kinti hideg, és a benti száraz levegő hatása egyaránt nyomot hagy arcunkon. Hogy megőrizhessük bőrünk rugalmas állagát, ebben az időszakban is  kiemelt figyelmet kell fordítanunk az arcápolásra. A szépségiparban a természetes olajakat nagyon találóan csak folyékony aranyként emlegetik, hiszen sokoldalúan ápolják, és védelmezik bőrünket az év leghidegebb időszakában is. Használjuk őket!

 

argánolaj.jpg

Az olajak hasonló szerkezetűek, mint a bőr saját lipidjei, ezért képesek pótolni annak elvékonyodott lipidrétegét, és intenzív hidratáló hatást gyakorolni azáltal, hogy megakadályozzák a mélyebb rétegek további vízveszteségét. Ennek köszönhetően lesz az irritált, repedezett bőr újra hidratált, és bársonyos tapintású.

A Full Beauty ajánlata a közkedvelt Nívea márka két újdonsága. Ha a hideg és a kellemetlen szél ellen szeretnéd védeni arcodat akkor ajánlom figyelmetekbe: Az Aqua Sensation tápláló hidratáló nappali arckrémet. Hydra IQ-val és shea vajjal kényeztet, és segít visszaállítani a bőr nedvesség-egyensúlyát. A könnyű krém gyors, és hosszan tartó hidratálást biztosít mindazoknak, akik a hideg idő okozta bőrszárazság enyhébb jeleire keresnek gyógyírt.

nivea új 2.jpg

 

A Pure & Natural hidratáló nappali krém argánolajjal és kamillával óvja, ápolja a száraz és érzékeny bőrt. Értékes növényi hatóanyagai biológiai termesztésből származnak, és természetesen témogatják a bőr védekező képességét. Kimondottan jó választás lehet, ha bőröd száraz, érzékeny, és gyakran ki is pirosodik a téli időszakban.

Pure & Natural hidratáló nappali krém 50 ml 2149Ft.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr165743454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...