Kakaóvaj a természet ajándéka

fullbeauty

A szélsőséges téli időjárás sokszor nyomot hagy bőrünkön. Gyakori probléma ebben az időszakban az arcbőr kipirosodása, az ajkak kicserepesedése vagy épp a kézfej kiszáradása. Az AVON Care új, kakaóvajas termékcsaládjának természetes hatóanyagai segítenek abban, hogy bőrünket hidratálják, ápolják és nyugtassák ezeken a napokon is.

Az AVON Care Kakaóvajas testápoló vaja E-vitaminban gazadag testápoló balzsam. Az E-vitamin antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, vagyis segít semlegesíteni a szervezetben felgyülemlett káros hatású szabadgyököket. Különösen fontos szerepet játszik a sejtfalak karbantartásában, így kiválóan alkalmas az öregedési folyamatok megfékezésére. A testápoló vaj mindenféle bőrtípusra és bőrfelületre egyaránt ajánljuk.

avon_care_body_butter_s.jpg

A Kakaóvajas kézkrém E-vitaminnal segít, hogy bőrünk a szélsőségesen hideg időjárás viszontagságainak is ellenálljon, és mindig puha és hidratált legyen. Praktikus kiszerelésének köszönhetően kis helyen is elfér, így egy tubussal mindig lehet a táskádban. A kakaóvajat, hasonlóan az olívaolajhoz, már ősidők óta használjuk bőrápolásra. Az AVON újdonsága a természetes összetevőknek köszönhetően segít bőrünket rugalmassá, frissé varázsolni és nyugtatja az irritált bőrt.

avon_care_kezkrem_s.jpg

A Kakaóvajas, E-vitaminos arckrém állaga könnyű, nem zsíros, így minden bőrtípusra kiválóan alkalmas. „A krém a felvitel után gyorsan felszívódik és hosszan tartó hidratáltságot, élettel teli ragyogást kölcsönöz arcunknak. Bátran használjuk napi rendszerességgel és élvezzük a természet ajándékát.

avon_care_arckrem_s.jpg

 Ha szeretnéd ezt a fantasztikus kakaóvajas termékcsaládot megnyerni, akkor nem is kell mást tenned mint a posztot sok-sok barátoddal megosztani, és a Full Beauty oldalát lájkolni: ( https://www.facebook.com/pages/Full-Beauty/133104466738513?fref=ts) Jó játékot, és persze sok szerencsét kívánunk, minden kedves, és lelkes játékosunknak! 

avon_care_termekcsalad_s.jpg

Fontos tudnotok még, hogy az AVON új online rendelési felülettel bővült. A  www.avon.hu linken tudjátok elérni az AVON Online-t is!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr295704487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Édenné Judit 2013.12.22. 14:32:27

Fantasztikus csomag, nagyon szeretném :)

Boldog Karácsonyt kívánok!

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...