Trendi textúrák!

fullbeauty

Az új Sally Hansen lakkok megszületését a kifutók legutóbbi trendje inspirálta, a márka ennek hatására fejlesztette ki exkluzív, különleges hatású lakkjait, amik azonnal fókuszba helyezik a körmöket. A lélegzetelállító formula olyan területekre vezet, ahol körömlakk eddig még nem járt, szembeötlő optikai hatást ér el, amit mindenki azonnal ki akar próbálni és megszerezni magának. Összemosodó, egymást átszövő, márványos szálacskák olyan hatást keltenek, mintha fonal rostok lennének, amik többdimenziós hálóban állnak össze, végül matt hatású, texturált megjelenést adnak. 

sally-hansen-fuzz-sea-fuzzy-coat-textured-nail-polish-swatch.jpg

 

  Gyengéden rázd fel a lakkot és 2-3 rétegben vidd fel a körmökre.  

 

sally-hansen-tight-knit-fuzzy-coat-textured-nail-polish-swatch-500x546.jpg

 

Nálunk a Sally Hansen Fuzzy Coat texturált körömlakk 4 elbűvölő színben kapható: Wool Lite, All Yarned Up, Tight Knit és Fuzz-Sea.

sally-hansen-fuzzy-coat.jpg

2190.-



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr695669630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...