Arcravaló újdonságok!

fullbeauty

Pillekönnyű folyékony arcpirosítóval lepett meg minket a Rimmel Londonból! 4 trendi árnyalata a legjobb eszköz arra, hogy természetesen üde megjelenéseddel felhívd magadra a figyelmet az ünnepi bulikon. Lágy textúrájának köszönhetően észrevétlenül simul a bőrbe, hosszantartó formulája egész napra garantálja a tökéletes megjelenést.

 STAY-BLUSHED-TT.jpg

  

 

A Stay Blushed! pirosító a megújult Stay Matte termékcsalád része, csodálatosan illeszkedik a Stay Matte folyékony hab állagú alapozóhoz, mely szintén újdonság! Egész napra megakdályozza az arc kifényesedését, mivel extra könnyű mattító púderszemcséket és gél emulúziót tartalmaz. Együtt biztosítják azt a hosszantartó, természetes kinézetet, amire mindig is vágytál. A DM boltjaiban már meg is vásárolhatod az újdonságokat!!

Rimmel-London-Stay-Matte-Liquid-Mousse-Foundation-1495.jpg

1789.-

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr145669318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...