Könnyed akár egy pillangó!

fullbeauty

Könnyed pillangó szárnyakon érkezett meg hozzánk a legújabb szempillaspirál újdonság: a Big & Beautiful BFly Butterfly Look szempillaspirál. Zselés hatású formulája pehelykönnyű viaszt és mély, intenzív színű pigmenteket tartalmaz. Ez biztosítja a plüssszerű hatást, a telt, mégis rugalmas pillákat. Másodszor: az ötletes és rugalmas “butterfly” kefe hullámos formáját pont úgy tervezték meg, hogy tökéletesen illeszkedjen a pillák vonalához. A kefe szálai rugalmasan követik a szempillákat, még a legeldugottabbakat is elérik a szem külső és belső sarkában, így lesz szinte pillangószárny hatású a megjelenés. Bármennyi festéket felvihetünk a pillákra, a könnyed formula garantálja, hogy soha nem fognak elnehezülni.

heidi-klum-vieja-big-beautiful-bfly-astor-L-B3Od1s.jpg

A szexi pillák megszületését Heidi Klum, a márka művészeti igazgatója és reklámarca inspirálta. Igazi társasági pillangóként Heidinek különösen fontos, hogy pillái óriásiak és íveltek legyenek, de úgy, hogy közben megőrzik rugalmasságukat.
Az Astor Big & Beautiful BFly Butterfly Look szempillaspirállal olyan dús pillákat festhetek magamnak, amikre mindig is vágytam, ráadásul anélkül, hogy elnehezednének a szálak. Hatalmas szempillák, a pilleszárny könnyedségével. Most aztán rebegtethetem pilláim, ahogyan csak tetszik!” 

 

 

Astor butterfly.png

És egy werk film végezetül a még mindig gyönyörű Heidi Klumról, na és persze az újdonságról!

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr185626701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...